Zoeken

Natuurlijke make-up van Boho Green make-up

Boho is het snelst groeiende en meest kleurrijke ECO-make-up merk van Europa! Boho natuurlijke make-up. Green style, happy life, lucky planet

Boho cosmetics haalt de inspiratie voor hun producten uit de jaren ’60, waarin de flower power generatie ervoor pleitte dat mensen meer in eenheid moesten gaan leven met de natuur.

De stijl wordt verder gekenmerkt door kleurrijke patronen, bloemen in het haar en vrijheid-blijheid. Sprekende kleuren die het allermooiste uit jezelf naar boven halen is dan ook waar het van oorsprong Franse merk voor staat, samen met de duurzaamheid die altijd in gedachten wordt gehouden bij de ontwikkeling van de Boho cosmetica.

Het merk werd opgericht door twee professionals met als uitgangspunt dat cosmetica betaalbaar moest zijn, en dus toegankelijk. Het idee dat duurzame producten op biologische basis altijd duur zijn, wilden zij uit de weg ruimen. Het moest zo anders (betaalbaarder!) kunnen, maar absoluut zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de producten.

Boho natuurlijke make-up is duurzaam

Door het aanschaffen van een Boho product draag je ook bij aan duurzaamheid; één procent van de omzet wordt gedoneerd aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en bovendien draag je bij aan de herbebossing in Frankrijk. Dat is dus een win-win situatie; het mooiste uit de natuur wordt gebruikt om jou nog mooier te maken, en wanneer jij jezelf dan mooi maakt, blijft de natuur ook weer mooi! 

Mascara definition marron 02 bruin

Mascara definition marron 02 bruin 

Boho Cosmetics Mascara definition marron 02 bruin
€ 10,45
Mascara gypsy volume zwart (volume)

Mascara gypsy volume zwart (volume) 

Biologische volume mascara speciaal ontwikkeld voor gevoelige ogen. Zo is er onder andere carnaubawas aan de zeer milde...
€ 15,99
Mascara jungle vegan zwart (lengte)

Mascara jungle vegan zwart (lengte) 

Vegan biologische mascara met 100% natuurlijke ingrediënten. Vegan mascara. Meer lengte dan ooit te voren!
€ 17,25

Uitverkocht

Mascara mystic volume noir  (krul)

Mascara mystic volume noir (krul) 

Boho Cosmetics Mascara mystic volume noir bio
€ 15,99
Boho Greenliner blue 03

Boho Greenliner blue 03 

Blauw eyeliner
€ 12,90

Uitverkocht

Boho Greenliner marron bruin 02

Boho Greenliner marron bruin 02 

Kastanjebruin eyeliner.
€ 12,90

Uitverkocht

Boho Greenliner noir zwart

Boho Greenliner noir zwart 

Zwarte eyeliner.
€ 12,90

Uitverkocht

Share |