Zoeken

 

Depend O2

Zuurstof doorlatende nagellak van het Zweedse merk Depend O2. Dankzij de zuurstofdoorlatendheid is de nagellak geschikt om op gezonde nagels maar ook op schimmelnagels ofwel Kalknagels ofwel mycose-nagels aan te brengen die gelijktijdig met een van onze schimmelproducten behandeld worden.

Het is aan te raden om eerst een laagje base coat aan te brengen alvorens u de kleur aanbrengt. Hierdoor krijgt u een betere hechting en trekt de kleur van de nagellak niet in de nagel. Als u dan een laagje kleur aanbrengt (2x) en het daarna afsluit met een laagje topcoat, zal de nagellak langer netjes blijven en beschermd zijn. Elke laag laten drogen. Gebruik deze ook van hetzelfde merk, deze zijn op elkaar afgestemd.

LET OP: deze nagellak kunt u gebruiken tijdens de behandeling van kalknagels/schimmelnagels met o.a. FunghiClear, Solutionspray etc. Echter is het altijd beter om de nagels zonder lak te behandelen! Gebruik de lak dus alleen als u er voor een gelegenheid representatief uit wilt zien en haal daarna de lak weer van de aangedane nagel(s) af.

Share |