Zoeken

Vintage Paint Wax Clear

€ 15,00

Vintage Paint antieke was solide was perfect als een afwerking om een grotere duurzaamheid van het project te garanderen.

Beschermt het oppervlak en maakt waterafstotend. creëert prachtige decoratieve effecten (patina, old looking ect...) op meubels, objecten en muren geschilderd met Vintage Paint. Ook ideaal als wax om hout te vernieuwen.

Samenstelling Vintage wax is een puur en natuurlijk product gemaakt van een oud recept Bevat pure bijenwas en pure carnauba palmboomwas.

NIET VOOR INWENDIG GEBRUIK! BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN!

Gebruiksmethode:

Op perfect droge oppervlakken de was in een dunne laag aanbrengen met een borstel of een zachte, niet-pluizende katoenen doek.

Laat ongeveer 30 minuten drogen

Verwijder overtollige was door het oppervlak af te vegen met een schone niet-pluisdoek (veeg grondig af om een glanzend uiterlijk te bereiken of veeg lichtjes om een ondoorzichtig uiterlijk te behouden

Voor een optimale bescherming herhaalt de prcedure maximale bescherming wordt bereikt na een paar weken ondertussen voorzichtig hanteren.

Niet geschikt voor oppervlakken die constant in contact staan met grote hoeveelheden water.

Gewone reiniging met een vochtige spons en niet-agressieve reinigingsmiddelen.

Was het gereedschap dat in contact is gekomen met de was met warm water en zeep

LET OP: Brandbare STOF. Uit de buurt van warmtebronnen houden en niet roken in de buurt van het product. IN GEVAL VAN BRAND: om te blussen, co 2 of spray op waterbasis te gebruiken

Bewaar de container op een goed geventileerde droge en koele plaats Gooi de container/inhoud weg in overeenstemming met de lokale/regionale/nationale/internationale regels (Chemisch afvoeren via de regels van de gemeente)

dit blik bevat 300ml (10.14 US fl oz.) Mal-code 3-1 (1993)

 

Winkelwagen
Prijs 15,00
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Inhoud 300ml
Share |